Bryllup

Skal du gifte deg og er på utkikk etter en dyktig fotograf?

Jeg har god og lang erfaring fra bryllupsfoto, jeg har fotografert i over 60 bryllup opp igjennom. Velger du å benytte deg av meg som fotograf på din store dag lover jeg det engasjement, punktlighet, bilder av høy kvalitet og fornuftige priser.

Ditt bryllup er min lidenskap! Den sitrende spenningen som oppstår når dørene åpner og bruden kommer opp kirkegangen for å møte sin mann, alle ser på henne, vakker musikk, vakre mennesker. Bryllup er vakkert!

Jeg har tre forskjellige pakker, i alle pakkene får du et bestemt antall ferdig redigerte digitale bilder, både høy og lavoppløselige filer, disse er inkludert i prisen dere betaler. Som medlem av Norges fotografforbund bruker jeg også kontrakt som gjør det hele tryggere for dere som brudepar og for meg som fotograf.

Jeg har alltid tilbud om en prat med brudeparene jeg fotograferer i forkant av dagen deres. Dette gjør jeg for at dere skal bli bedre kjent med meg og jeg med dere.

Pakke 1

Heldagsfotografering – 25000,- (ca 500 ferdig redigerte bilder inkl i prisen)

I denne pakken følger jeg opp brud hos frisøren, møter opp ved i kirken en liten stund før bruden ankommer, foto under hele vielses-seremonien, utenfor kirken, bilder av brudepar og brudepar med gjester utenfor. Etter kirken blir det offisielle bilder av brudepar på ønsket sted, ofte med forlovere, foreldre og barn. Under middagen er jeg også tilstede, fotograferer taler og det som skjer under middag. Jeg er tilstede frem til kaken skjæres opp.

Pakke 2

Halvdagsfoto – 18000,- (ca 250 ferdig redigerte bilder inkl i prisen)

I denne pakken møter jeg opp utenfor kirken i god tid, fotograferer gjestene når de kommer, prater med brudgom, fotograferer det som skjer i forkant av brudens ankomst. Foto under hele seremonien, utenfor kirken med brudepar og gjester. Offisielle bilder og er med frem til brudepar og gjester sitter ned til middag.

Pakke 3

Kun vielse/seremoni i kirke eller rådhus – 10000,- (ca 150 ferdig redigerte bilder inkl i prisen)

I denne pakken er det kun foto under seremonien i kirken, evt i rådhus og offisielle bilder.

Alle bildene du får inkludert i prisen får du tilsendt digitalt på epost. Alle prisene oppgitt er inkldudert merverdiavgift.