Konfirmasjon, portrett- og familiefotografering

Trenger du nye bilder av barna, konfirmanten, kjernefamilien eller storfamilien. Da kan jeg hjelpe deg.

Jeg har gjennom mange år fotografert mange konfirmanter familier, barn og grupper. Bildene kan taes i studio, ute eller hjemme hos deg. Lokasjonen og tidspunkt blir vi enige om.

Jeg tar 950,- for fotografering, i den prisen inkluderer det oppmøte på avtalt sted, redigering av bildene

Jeg har laget tre pakker til deg og din familie. Når jeg fotograferer blir det ofte en del bilder, for at du skal få de beste bildene plukker jeg dem ut og sender dem til deg i et lukket web-galleri. Her kan du i ro og mak plukke ut de bildene du liker best for deretter å sende meg listen over ønskede bilder som jeg så redigerer ferdig for deg. I og med at det er fler og fler av oss som også vil ha bilder på veggen har jeg laget to pakker hvor du får både innrammet bilde og digitale filer.