Referanser bryllupsfoto

Ingvild og Øyvind, vielse Bærum, Juni 2022
Vi er veldig fornøyde med både samarbeid og bilder fra Ole Walter Sundlo. Dialogen i forkant var enkel og hyggelig, og på bryllupsdagen opplevde vi at Ole Walter skapte en trygg og fin atmosfære mens han tok bilder, både av oss og gjestene. Vi fikk mange blinkskudd å velge fra, og bildene var klare på kort tid etter dagen vår. Vi vil absolutt anbefale å bruke Ole Walter til deres bryllup. Øyvind og Ingvild

Synne og Martin, vielse Atlungstad brenneri, Juli 2022
Vi anbefaler Ole Walter som bryllupsfotograf på det aller varmeste, da vi er utrolig fornøyd med bildene fra dagen. 
Vi vil særlig trekke frem at han har klart å ta bilder som viser alle følelsene, øyeblikkene og stemning som var gjennom dagen på en måte vi ikke visste gikk an, og at han forstod utrolig godt hva slags type bilder vi ønsket oss. Dette kommer ikke av seg selv, men fordi Ole Walter gjorde en særdeles grundig jobb i forkant og hadde ferdigheten av at vi ikke merket at han var der underveis på dagen. 
Ole Walter tok kontakt i god tid i forkant for å sette opp møte for å forstå hva vi ønsket oss. Han gjorde deretter grundig forarbeid ved å dra innom stedet for giftemålet og festen før bryllupsdagen. 
Vi hadde også en sesjon på bryllupsdagen med Ole Walter der vi tok bryllupsbilder av kun oss ekteparet ved en annen lokasjon enn der vielsen og festen var, og da gjorde han også en fantastisk jobb i å gi tilbakemeldinger og komme med tips så vi fikk bilder som var langt over hva vi noen gang hadde drømt om.
Ole Walter er også utrolig hyggelig og bidro også til å skape en magisk stemning utover dagen. 
Vi kunne ikke hatt en bedre fotograf til å ta bilder på vår store dag. Han bidro virkelig til å gjøre bryllupsdagen til å bli over alle våre villeste drømmer og forventninger.

Nora og Fredrik, vielse Tønsberg domkirke og Karlsvik gård, juni 2022
Vi hadde et møte før selve bryllupet hvor vi dro for å se på stedene vi skulle være på selve dagen. Han fikk allerede da mange ideer om hvor vi kunne ta fine bilder hørte også nøye etter på hva vi ønsket og ville gjøre det så perfekt som mulig.  Han er veldig kreativ og blender inn mengden når han tar bilder. Både i kirken og under taler osv. merket vi ikke en gang at han var der. Han fikk likevel mange flotte blinkskudd. Vi booket han for heldagsfotografering og angrer ikke, så viktig å få med alle små detaljer fra dagen. Vi ble også litt forsinket med ting, men han nølte ikke med å bli lenger for at vi skulle forevige bryllupskakeseremonien . Vi fikk ikke lenge etter bryllupet tilsendt masse flotte bilder og kom også med ønsker om flere vi ville ha og det fikk vi. Vi kunne ikke hatt en bedre fotograf til å ta bilder på vår store dag.

Henrik og Birgitte, vielse i Norderhovd kirke 3 oktober 2020
Når vi skulle finne fotograf til bryllupet la vi det ut på mitt anbud. Det var mange som tilbød oss, men
det var bare en som ga oss gode svar på våre spørsmål og etter et møte med Ole så var det ikke noe å lure på.
I forbindelse med forberedelsene var Ole alltid tilgjengelig og svarte med en gang vi lurte på noe. Vi hadde en liten befaring og der fremmet han flere gode forslag på hvor vi skulle ta bilder.

På selve dagen var Ole profesjonell med et glimt i øyet. Ole hadde en tilnærming som føltes at det var helt naturlig. Engasjement over å få tatt de beste bildene gjennom hele dagen, og han ble en helt naturlig del av selskapet.
Da vi mottok bildene så var de bedre enn forventet. Fikk fram akkurat det vi ønsket! Kunne ikke valgt en bedre fotograf å dele dagen vår med.

Hege og Øyvind, Vielse i Nedre Eiker kirke 22 august 2020
Vi ønsket oss et spesielt foto med røyktema til bryllupet vårt og det kunne Ole imøtekomme med!  Vi møttes på forhånd og avtalte lokasjoner.  Han er helproff, punktlig, behagelig og effektiv. På selve dagen vår kunne vi bare slappe av og sette vår lit i at drømmefotoet ble tatt, og vi er utrolig fornøyd med alle de flotte bildene vi kunne velge mellom i ettertid. Anbefaler Ole på det varmeste!

Maria og Eivind, vielse i Vardåsen kirke og fest på Sem herregård, Asker, juni 2019
Vi satt veldig stor pris på hjelpa vi fikk av deg til bryllupet! Du har vært enkel å jobbe med hele veien, helt fra da vi først tok kontakt, via da du kom hjem hit til oss for å planlegge og bli litt kjent, og ikke minst i selve fotograferinga på dagen vår. Du var hyggelig, proff, og vi er begge imponerte over hvordan du ”catcha” oss, og tok bilder som virkelig viser hvem vi er. Vi gleder oss til å henge bildene på veggen, og har stolt vist dem frem til både venner og familie. Tusen takk for hjelpa!

Beata og Ken Hugo Jørgensen vielse i Oslo Rådhus 16 juni 2018
Vi var så heldige å få Ole Walter Sundlo som fotograf da vi giftet oss i Oslo rådhus, 16. juni 2018. Bildene han tok ble vi svært fornøyde med! Han har dessuten vært punktlig, profesjonell og imøtekommende fra første stund, og har en væremåte som skaper en avslappet og naturlig atmosfære. Vi takker igjen for vel utført arbeid, og anbefaler ham med glede!

Linn og Marius, bryllup i Sandefjord 4 og 5 august 2017
Vi sitter nå endelig og går gjennom bildene for å sende ut takkekort. Utrolig mye gode bilder så vi er superfornøyde!!!!

Kjersti og Oddvar, bryllupsfoto 24 juni 2017
Vi var så heldige å få Ole til å fotografere oss da vi giftet oss den 24. juni 2017. Ole er meget pålitelig og var på tilbudssiden fra og med planleggingsmøte til leveranse. Ole hadde mange ideér til bildetakningen samtidig som han var lydhør for våre ønsker. Resultatet ble vi meget fornøyd med! Vi var aller mest glade for at det er menneskene som er i fokus på bildene vi fikk fra Ole. Dermed fikk vi mange romantiske bilder av oss, men også mange flotte familieportretter!

Inger Helene og Jon Henning – bryllupsfotografering Midtåsen i Sandefjord juli 2017
”Siden vi fikk anbefalt Sundlo av en annen fotograf hadde vi forventninger om at dette skulle bli bra, og det ble det absolutt! Sundlo var utrolig dyktig, hyggelig å prate med og veldig profesjonell. Han skapte en avslappet atmosfære og god stemning under bildetakingen. Bildene han tok var av høy kvalitet; han var flink til å bruke omgivelsene og skape et helhetlig inntrykk. Vi er veldig fornøyde med bildene han tok av oss!”

Bryllupet til Lene og Ivar, Tanum kirke juni 2016
Tusen takk Ole Walter som reddet dagen vår og stilte opp på så kort varsel. Ole er hyggelig, veldig profesjonell som skaper en lett og hyggelig atmosfære for gode bilder. Vi er kjempefornøyde med resultatet. Anbefales! Lene og Ivar”

Bryllupet til Annette og Elise, gamlebyen i Fredrikstad i juni 2016
Kjære Ole Walter, alle hans nåværende følgere og fremtidige følgere 💞
Vi vil gi deg en stor takk og du fortjener virkelig all heder og ære for den flotte jobben du la ned, når du tok våre brudebilder lørdag 04.06.16! Du er en fotograf med en herlig personlighet, du kommer med mange flotte innspill og har mange fantastiske ideer på lur. Alt dette kommer virkelig frem i bildene du tar! Du er en fotograf vi varmt vil anbefale til nære og kjære og om vi skal ta bilder ved en senere anledning er ditt nummer godt lagret på telefonen😊 Til dere som ønsker en god fotograf med øyne for hva som kan bli ett perfekt bilde,ikke nøl med å ta kontakt med denne flotte fotografen! Varme hilsener fra Annette og Elise

Bryllupet til Anna og Peder, juli 2015
Vi bestemte oss for å gifte oss på en vakker solskinnsdag i Juli. Og det ble det. Og det hele ble foreviget av Ole Walter.
Vi tok kontakt med mange fotografer før bryllupet vårt, og valgte Ole Walter fordi han hadde både fine klassiske fotografier og morsomme og livlige bilder. Han er også en veldig hyggelig person og lett å kommunisere med.
Vi møttes for å planlegge dagen, og han hadde mange kreative ideer om steder,  og viste oss sin portfolio til inspirasjon, og for å høre hva vi likte og ønsket oss.

Han ble med oss hele dagen, og tok fine bilder av oss og gjestene i mange ulike situasjoner som oppsto underveis, ikke bare det som var planlagt. Og det gav oss noen av de morsomste bildene. Ole Walter er flink til å se øyeblikkene, og hjelper til å skape liv i bildene når det trenges. Vi fikk masse fine bilder, og er veldig fornøyde med pris og kvalitet!

Bryllupet til Kristin og Martin, Fredrikstad Domkirke 10 august 2013 
Vi hadde Ole Walter Sundlo som fotograf i bryllupet vårt i august. Ole Walter var hyggelig, omgjengelig og lett å samarbeide med. Han var diskré under vielsen, men fikk likevel tatt noen flotte bilder. Under resten av fotograferingen viste han tydelig at han både er profesjonell og engasjert. Han var positiv og åpen for alle idéene vi kom med samtidig som han hadde gode idéer og innspill selv. Stemningen under fotograferingen var avslappet og god, vi koste oss hele veien, til tross for at ingen av oss vanligvis er særlig komfortable foran kameraet. Bildene ble fantastiske! De ble ekte og naturlige samtidig som de fikk fram det beste i oss begge. Vi fikk alle bildene i både lav og høy oppløsning, uten vannmerke og til fritt bruk. Dette var absolutt en viktig grunn for valget av fotograf.

Vi er utrolig fornøyd med arbeidet ditt, Ole Walter, og anbefaler deg mer enn gjerne til andre brudepar!

Randi og Aaron giftet seg på Akershus festning i slottskapellet  24 august 2013
Vi brukte Ole Walter Sundlo/Sundlo Foto til bryllupet vårt i Akershus Festning august 2013, og er veldig fornøyde. Han tok fine bilder fra kirken, noe vi var glad for da gjestenes bilder ikke ble gode, og hadde på forhånd sett seg ut flotte steder å ta bilder med oss på festningsområdet. Han er profesjonell, diskret, veldig hyggelig og tar vakre bilder! Ingen av oss liker å bli tatt bilde av, men vi slappet av med ham og han fikk frem fantastiske øyeblikk som vi kan ta med oss resten av livet. Vi er dessuten utrolig glade for å kunne få alle bildene han tok i høy oppløsning uten å betale en formue for det som man gjør hos mange andre

Korina og Frank Heggen giftet seg i Heggedal kirke 22.juni 2013
Thank you so much for such an artistic, professional work. For your engagement, your commitment, your cheerful company while taking this photo-session, and for capturing these moments in such a magical way. Our photos are truly amazing and will be an fantastic memory to keep. We praise your huge talent and can’t be grateful enough! We’re so glad we trusted you with this important job on our big day. You truly made a difference!

Ingrid og Øyvind giftet seg i tinghuset i Oslo, Hvalstrand bad – mai 2013
Vi hadde gleden av å bruke Ole Walter Sundlo som fotograf i bryllupet vårt. Han var svært positiv, lett å samarbeide med og løsningsorientert i forkant av jobben, møtte presis til alle avtaler og leverte flotte bilder på kun 10 dager.

Under selve festen merket vi svært lite til han, men han klarte likevel å fange utrolig mange gode øyeblikk av både vertskap og gjester!
Prismessig ligger Ole Walter helt på gjennomsnittet, men det at man får bildene til odel og eie, i god kvalitet, gjorde at vi valgte ham til denne viktige jobben.
Vi anbefaler ham på det varmeste.

Leona og Anders giftet seg i Kampen kirke februar 2013
Vi hadde gleden av å ha Ole Walter Sundlo som fotograf i bryllupet vårt. Ole Walter er hyggelig og gjorde grundig forarbeid ift våre ønsker. Han var diskret til stede i kirken og i forsamlingslokalet. Han tok veldig gode bilder, både av oss som par og av ulike situasjoner med gjestene. Fleksibel i forhold til levering og bruk av fotografiene. Vi kan absolutt anbefale Ole Walter! Leona og Anders

Ann-Renate og Dag – bryllup i Bøler kirke oktober 2012
I planlegging av bryllupet vårt lette vi lenge etter en fotograf som dekket våre tanker og ønsker. Med Ole Walter Sundlo fant vi fotografen vi hadde lett etter. I prossessen i forkant av bryllupet var han alltid tilgjengelig for å utveksle ideer og å besvare spørsmål. Han var lydhør for våre ønsker og innspill og han gjorde grundig reasearch på forhånd. Under selve fotograferingsseansen etter vielsen fikk han oss til å slappe godt av, og under selve vielsen var han diskret men fikk likevel tatt noen skikkelige ”blinkskudd” som alltid vil være gode minner å ha med seg! Bildene vi fikk var vakre, flotte, varme, intense, avslappede og morsome – rett og slett bilder som gjenspeiler alle følelser fra denne dagen!
Vi vil med dette anbefale Sundlo foto på det varmeste.

Maya og Alexander – bryllup i Tune kirke september 2012
Vi brukte fotograf Ole Walter Sundlo i vårt bryllup 15/9/2012 og kunne ikke vært mer fornøyd.

Ingvild og Thorleif – Vielse Harahorn i Hemsedal, desember 2010
Vi er veldig fornøyd med bildene, og vi er spesielt fornøyd med:
Din fleksibilitet i forhold til lokasjon (lang reise for deg)
Dine valg av bakgrunn for bildene, hvor bunadene kom til sin rett
Din væremåte som fikk oss til å slappe av og fremstå som naturlige på bildene
Vi anbefaler deg gjerne som fotograf!

Martin & Helene – Vielse i Limhamn Kyrka, Malmø
Tack för en väl utförd fotografering på vårt bröllop. 
Ditt fotoarbete gjorde ett proffsigt och seriöst intryck på oss.
Resultatet blev vi mer än nöjda med.