Referanser hundefoto

Jaktlabradorer – Optimum Spesialhund
«Jeg skulle markedsføre mine hunder og vise hvordan de ble trent. Mitt ønske var å vise hundene i de vanskeligste miljøer som kan tenkes. Dette klarte Ole Walter på beste måte. Flotte bilder av høy kvalitet som gjenspeiler mine hunders aktivitet»Erik Elgmork, Optimum Spesialhund

Nico – blandingshund
Ole er svært dyktig og fikk veldig god kontakt med min hund Nico. Han er flink til å lese hunden og inngir tillitt. Under fotograferingen var det en rolig og hyggelig atmosfære og Ole strekker seg det lille ekstra for at bilder av både hund og eier blir flotte. Han klarte på en fin måte å fange min hunds personlighet, en fotografering med Ole kan virkelig anbefales.

Fie – Amerikansk Cocker Spaniel
Tusen takk for helt nydelige bilder, og morsom fotostund. Du kan hund, og du kan foto. Du klarte å få frem Fie sin personlighet i bildene, og fikk både henne og meg til å slappe av og ha det gøy. Du er løsningsorientert, positiv, kreativ og proff. Jeg er superfornøyd, og anbefaler deg varmt videre.

Nina og hennes hvite fårehund, ”Shiro”
Tusen tusen takk for kjempeflotte bilder!  De ble utrolig fine, jeg hadde helt ærlig talt ikke trodd de skulle bli SÅ bra.
Du er en utrolig flink fotograf som vet hvordan man tar bilder og virkelig får med hvert eneste øyeblikk, møtte opp når du skulle, veldig hyggelig og prate med, og hjelper til så bildene blir braEn veldig hyggelig fotograf å jobbe sammen med og som virkelig kan jobben sin!

Rosita, Golden Retriever, 13 år
Tusen takk for hyggelig fotografering! Du ønsket avslappende og god stemning – og det ble det! Både to- og firbeinte koste seg foran kamera. Vi er superfornøyd med bildene, og glad for at vi valgte deg som fotograf! Vi anbefaler deg på det sterkeste!

Geira, Riezen Schnauzer
Takk for mange flotte, morsomme, vakre og skarpe bilder!

Stella, jakt cocker spaniel
Kjempefornøyd – du klarte å fange energi og personlighet til Stella 🙂
Nina

Felix, Welsh springer spaniel
Super fotograf som får god kontakt med både de tobeinte og de firbente. Jeg fikk supre bilder og Felix likte Ole godt! 

To herlige schæferhunder fotografert på vann i Dikemark
Jeg har vært så utrolig heldig å få være med på fotooppdrag som resulterte i noen uforglemmelige blinkskudd av de 2 flotte bestisene (schæfertispene-Wår Corra og Zita). Dette er den fineste gaven jeg har fått på mange år og jeg er stum av beundring!Jeg må bare få lov å takke Ole Walter for oppdraget som ble utført på en av de kaldeste dagene denne vinteren!For å stille som fotograf på slike dager beviser en mann som brenner for jobben sin og da kommer resultatet også direkte fra hjertet.

New Foundland vofs i studio
« Bildene er fantastiske! Th Kittelsen hadde en serie «Har dyrene sjel?”; Svaret er selvfølgelig JA, og
Ole Walter Sundlo beviser akkurat dette ved sine fotografier!»

Trekkhunder i VM-form
«Vi brukte Ole Walter Sundlo til å få actionfylte bilder av trekkhundene våre. Han forstod våre ønsker og behov på en god måte, kom med konstruktive innspill og hadde mange kreative ideer. Vi var veldig fornøyd med bildene som ble sylskarpe, hadde fint lys og mange fine actionfylte motiver»
Viktor og Linn Beate Sinding-Larsen, verdensmestere i hundekjøring barmark

Frodo, herlig brun labrador
”Vi hadde en super stund hos fotografen. Ingen tvil om at hunden koste seg.
Resultatet ble deretter! Du kan trygt ta med deg vofsen til en kar som vet hva han driver med :-)»

Sandy Cocker spaniel
Vi hadde en fantastisk fotoshoot med Ole Walter Sundlo / Hundefotografene på Haga Golfbane i Bærum.
Møtte en fantastisk hyggelig mann som fikk fram det beste i min hund, og ikke ante min Cocker at det var så moro å være fotomodell. Toppen av lykke for henne er å leke og herje med ballen og det fikk hun virkelig lov til nå.
Det var vanskelig å plukke ett favorittbilde for det ble så utrolig mange fine morsomme bilder.
Jeg anbefaler mine hundevenner til å fange øyeblikket med Ole Walter Sundlo.”

Zico – Toller Retriever – Østernvann i Bærum
Rød toller retriever på Østernvann i Bærum”Etter langtur i marka som bar preg av årstidens nedbørsmengder ble jeg forespurt av Ole Walter ved demningen ved Østernvann om han kunne ta noen bilder av familiens hund – tolleren Zico. Gjennomvåt og kald var det ikke spesielt fristende – men Zico som andehund var adskillig mer samarbeidsvillig enn eieren og hoppet ut i vannet i omgivelser som på ingen måte fremstod som spesielt egnet som kulisser til årets bilde. Stor var derfor overraskelsen da jeg fikk se billedserien Ole Walter hadde tryllet frem basert på de få minuttene fotoseansen varte. Bildene ble innrammet og overrakt min kone som årets julepresang – sjeldent vellykket. Bildene – som fanger Zico i svevet like før og under landingen med et iskaldt Østervann er helt spesielle – og vil gi oss ett flott minne om en fantastisk Toller på ett av sine mange stup ut i de herlighetene vannet byr på.”

Mira Cocker Spaniel
Takk for veldig hyggelig foto-session. Det var morsomt å se hvor god kontakt du fikk med hunden og aktiviserte henne på forskjellige måter. Det ga mange flotte bilder!»