Hundefotografering

Har du hund, valp, ung eller en seniorhund, men ingen bilder av den?

Jeg tar 950,- for fotografering, i den prisen inkluderer det oppmøte på avtalt sted, redigering av bildene

Jeg har laget tre pakker til deg og din hund. Når jeg fotograferer blir det ofte en del bilder, for at du skal få de beste bildene plukker jeg dem ut og sender dem til deg i et lukket web-galleri. Her kan du i ro og mak plukke ut de bildene du liker best for deretter å sende meg listen over ønskede bilder som jeg så redigerer ferdig for deg. I og med at det er fler og fler av oss som også vil ha bilder på veggen har jeg laget to pakker hvor du får både innrammet bilde og digitale filer.

To schaefere i vinterlandskap, Asker

“Jeg har vært så utrolig heldig å få være med på fotooppdrag som resulterte i noen uforglemmelige blinkskudd av de 2 flotte bestisene (schæfertispene-Wår Corra og Zita). Dette er den fineste gaven jeg har fått på mange år og jeg er stum av beundring!Jeg må bare få lov å takke Ole Walter for oppdraget som ble utført på en av de kaldeste dagene denne vinteren!For å stille som fotograf på slike dager beviser en mann som brenner for jobben sin og da kommer resultatet også direkte fra hjertet.”

Torild Hansen, Asker

Nina og hennes hvite fårehund, ”Shiro”

“Tusen tusen takk for kjempeflotte bilder! 

De ble utrolig fine, jeg hadde helt ærlig talt ikke trodd de skulle bli SÅ bra.

Du er en utrolig flink fotograf som vet hvordan man tar bilder og virkelig får med hvert eneste øyeblikk, møtte opp når du skulle, veldig hyggelig og prate med, og hjelper til så bildene blir braEn veldig hyggelig fotograf å jobbe sammen med og som virkelig kan jobben sin!”

Nina

Fie – Amerikansk Cocker Spaniel

Tusen takk for helt nydelige bilder, og morsom fotostund. Du kan hund, og du kan foto. Du klarte å få frem Fie sin personlighet i bildene, og fikk både henne og meg til å slappe av og ha det gøy. Du er løsningsorientert, positiv, kreativ og proff. Jeg er superfornøyd, og anbefaler deg varmt videre.

Hilsen Ann Cecilie og Fie