Publisert Legg igjen en kommentar

Bli med på fotoworkshop til vakre Mølen 14 april!

Hei!
Er du interessert i å fotografere og ønsker nye muligheter og utfordringer. Da er denne fotoworkshopen på vakre Mølen i Vestfold tingen for deg! Mølen er kjent for sitt vakre lys, steinformasjoner, rullestein og bølger, et sted med utallige muligheter for kreativt fotografi.

Bli med meg, fotograf Ole Walter Sundlo til mitt favoritt fotosted, og la meg vise deg hvor jeg finner mine vakreste fotomotiver. Jeg vil veilede deg så du finner de fineste stedene og dele lukkertider og blendere så du også kommer hjem med vakre fotografier du kan være stolt av. Målet mitt er at du skal bli en litt bedre fotograf på 1-2-3 i vakre omgivelser.

Denne workshopen er for nybegynneren og den glade fotoamatør som vil lære mer. Ta med deg kamera og bli med på en fin opplevelse på et utrolig vakkert sted – Mølen!

Maks antall er 8 stk, dette for å kunne dele mest mulig med deg/dere som deltagere. – Meld deg på allerede idag!

Dato: 14 april 2024

Sted: Mølen, Vestfold

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Mølen kl 0915

Pris: 1900,- pr person

Påmelding til kursleder Ole Walter Sundlo
Påmelding er nødvendig da antall deltagere er begrenset. For bindende påmelding og mer informasjon,

ta kontakt via kontaktskjema på denne siden eller via e-post owsundlo@gmail.com innen 8 april 2024

Grip sjansen til å utforske Mølens magiske landskap og lys gjennom ditt kamera/objektiv.
Jeg gleder meg til å se deg på workshopen 14 april

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *